Al meer dan 20 jaar

 

Al meer dan 20 jaar, opgericht in 2003, ben ik de trotse eigenaar van Bureau Q-Linaire. Door werkervaring in binnen- en buitenland als chef de partie, souschef en chef-kok ben ik per toeval in de detacheringswereld gekomen. Eerst zelf als chef in verschillende keukens waaronder Het Rode Koper in Ermelo en het Kurhaus te Scheveningen, later als accountmanager en als eigenaar.

Maar altijd met één doel voor ogen: “Gasten laten genieten van de culinaire belevenissen”. Hierdoor is mijn drive om opdrachtgevers aan een Food Professional te helpen enorm geworden.

Ik ben ontzettend trots op onze Food Professionals en daarom is ons opdrachtgeversbestand inmiddels gegroeid naar meer dan 500 locaties. Bovendien beschikken wij over een ruim aantal Food Professionals die op elk gewenst moment in uw organisatie kunnen worden ingezet.

“Wij helpen u graag en zijn gast in uw keuken”

Met vriendelijke groeten,

Jos Rouwen